Rezumatul Proiectului

Proiectul  “MODERNIZAREA ACTIVITĂȚII DE ZINCARE A SC SILGO TERRA SRL”, cod MySMIS 131091, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. SILGO TERRA S.R.L. și are o valoare totală de 1.076.988,11 lei, din care 724.025,63 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 25.11.2020 – 24.11.2021. Perioada de implementare este de 12 luni.

Obiectivul general si scopul proiectului sunt dezvoltarea activității S.C. SILGO TERRA S.R.L.. Pentru aceasta, compania își propune să implementeze strategii de dezvoltare și extindere a activității, de creștere a competitivității care să contribuie la creșterea cotei de piață și a gradului de profitabilitate a societății, creșterea calității produselor și extinderea gamei de produse oferite, îmbunătățirea raportului cost/preț si reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor către clienții săi.

Obiectivele specifice ale proiectului

 1. Obiectiv pe termen scurt:

– Modernizarea spațiului de producție prin acceesarea de fonduri nerambursabile

 1. Obiective pe termen mediu:

– Îmbunătățirea performanțelor economice și financiare ale firmei

– Creșterea portofoliului de clienți

– Cresterea calității serviciilor/ produselor realizate

 1. Obiectiv pe termen lung:

– Implementarea sistemului de management ISO 9001

Rezultate așteptate

 1. Modernizarea spațiului de producție prin acceesarea de fonduri nerambursabile în vederea achizitionării de echipamente de producție noi, de ultimă generație:
 • Cuve galvanizare – 10 buc
 • Contacte – 1 set
 • Suport bara – 6 buc
 • Tambur – 2 buc
 • Pod rulant (electropalan) cu sistem de automatizare – 1 buc
 • Statie neutralizare – 1 buc
 • Set panouri fotovoltaice complet echipat – 1 set
 1. Rezultate ce vor fi obținute pe termen mediu:

– Îmbunătățirea performanțelor economice și financiare ale firmei

– Creșterea portofoliului de clienți

– Creșterea calității serviciilor/ produselor realizate

 1. Rezultate ce vor fi obținute pe termen lung:

– Implementarea sistemului de management ISO 9001.

 

În urma implementării proiectului vor fi create 5 noi locuri de muncă, dintre care 3 vor fi ocupate de persoane care aparțin unei categorii defavorizate.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului facebook.com/inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *