SILGO TERRA SRL este o societate cu capital integral românesc și operează pe piaţa  de profil din anul 2003, oferind servicii de acoperiri metalice, respectiv:

  • zincare electrolitică
  • vopsire în câmp electrostatic
  • vopsire umedă și
  • confecţii metalice.

Firma are în dotare o instalaţie semi-automată de zincare electrolitică alcalină în care se pot introduce piese cu greutatea maximă de 250 kg/buc, dimensiune max 6000x1000x550mmm (Lxhxl)

Grosimea stratului de zinc depus variază între 5 şi 25 micrometri, în funcție de solicitarea clientului.

Coroziunea este principalul inamic al produselor metalice, pentru protejarea reperelor din oţel se recomandă protejarea prin acoperiri galvanice respectiv zincare sau vopsirea pieselor.

Dintre acoperirile galvanice cea mai  indicată este zincarea. Zincarea electrolitică  este şi bază pentru vopsirea în continuare a pieselor, asigurându-se astfel o protecţie sporită a materialului împotriva coroziunii.

TOATE PRODUSELE POT FI LA CERERE  ZINCATE ŞI/SAU VOPSITE ÎN CÂMP ELECTROSTATIC.

Suntem dedicati asigurării unei valori superioare a tuturor pieselor  zincate în unitatea noastră. Calitatea şi dorinţa noastră de excelenţă se află în centrul acestui angajament.

Depunem toate eforturile în vederea dezvoltării unor relaţii de lungă durată cu clienţii, asigurării celui mai adecvat raport preţ /calitate.  În plus, încercăm în permanenţă să răspundem întrebărilor dumneavoastră şi să  explicăm munca noastră, astfel încât să întelegeţi fiecare etapă a lucrarii.

Statistici

500+

Clienti multumiti

5000+

Repere diferite

50000+

Ore de experiență
SUS